معرفی سرکنسول
تفکیک گذرنامه

تفکيک گذرنامه


در موارد زير نام افراديکه به عنوان همراه در گذرنامه ای ثبت گرديده است از آن گذرنامه تفکيک و برای آنها گذرنامه جداگانه صادر می‌ گردد :
۱- فرزندان زير ۱۸ سال با اجازه کتبی پدر، ولی يا قيم
۲- همسر
۳- فرزندان بالای ۱۸ سال

مدارك لازم:
۱- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۱] برای تفکيک گذرنامه. (برای افراد زير ۱۸ سال اين درخواستنامه بايد توسط پدر، ولی يا قيم تکميل شود.)
۲- يک برگ اجازه نامه تکميل شده شماره [۱۱۴] برای صدور گذرنامه فرزند
۳- اصل گذرنامه ويک برگ تصوير(کپی) از صفحات ۱ تا ۱۱ و تصوير صفحه مربوط به آخرين خروج از ايران
*- درصورتيكه آخرين خروج همراهان درخواست کننده با گذرنامه ديگری بوده آن گذرنامه نيز بايد ارسال شود.
*- در صورت در دسترس نبودن گذرنامه‌ای که تاریخ آخرین خروج در آن قید گردیده، چنانچه خروج متقاضی بعد از ۲۰-۰۳-۱۳۷۸ بوده باشد، تائید آخرین خروج از طریق ادارهٔ گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه ایران الزامی است.
۴- اصل شناسنامه جديد درخواست کننده وهمراهان و يک برگ تصوير(کپی) از تمام صفحات شناسنامه (شناسنامه افراد بالای ۱۵ سال بايد عکسدار باشد)
۵- اصل و تصویر کارت اقامت پاکستانی
*- اشخاصی كه دارای گذرنامه پاکستان می باشند، بجای اصل اجازه اقامت بايد مدارك "الف" و "ب" را ارائه نمايند:
الف- اقرارنامه تكميل شده شماره [۱۰۲] مبنی بر باقی ماندن به تابعيت جمهوری اسلامی ايران
ب- يک برگ تصوير از کارت تابعیت پاکستان (پشت و رو) ویک برگ تصویر از گذرنامه پاکستانی .
۶- دو قطعه عکس جديد ۴×۳ تمام رخ، بدون کلاه و عينک و با زمينه سفيد که مشخصات صاحبش در پشت آن نوشته شده و عکس بانوان با حجاب اسلامی باشد
۷- يک برگ درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۳] برای خروج مكرر
۸- اصل و تصوير برگ پايان خدمت يا معافی (فقط برای هموطنان غير مشمول که محل اقامتشان در صفحه ۸ گذرنامه آنان پاکستان باشد) يا درخواستنامه تكميل شده شماره [۱۰۴] مبنی بر اجازه خروج يك بار در سال (برای مشمولين خدمت سربازی ومتولدين ۱۳۳۸ به بعد که خدمت سربازی را انجام نداده و يا معافيت ندارند و قبل از تاريخ ۲۹ اسفندماه ۱۳۸۲ از کشور خارج شده و به مدت دو سال اقامت داشته اند . )
 

وزارت امورخارجه | رواديد الكترونيك | تماس با ما | ساعات كار اداري | نقشه سایت | جستجو | گالری تصاویر